FAQ

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

U kunt hier online bloemen bestellen.
Daarnaast kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen; 0182-515080.
Bezoek onze kiosk aan het Stationsplein 18 te Gouda.

Ik kan geen geschikt boeket vinden, wat nu?

Wilt u bloemen bestellen die niet op onze website staan of heeft u specifieke wensen. Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de verschillen tussen de formaten en prijzen?

De prijzen zijn een indicatie van de grootte van het boeket bloemen. Hoe hoger de prijs, hoe groter het boeket. Daarnaast rekening wij bezorgkosten.

Wat is het bezorggebied en wat zijn de bezorgkosten?

Bezorgkosten: Gouda €3,95. De kosten worden automatisch berekend na het invoeren van het adres. U kunt de bestelling ook zonder kosten afhalen. Bestellingen voor 11u geplaatst kunnen mogelijk nog dezelfde dag bezorgd worden.

Ik wil meerdere boeketten bestellen voor verschillende adressen, wat nu?

Elke bestelling in de webshop kan maar op 1 adres worden bezorgd. U zou meerdere losse bestellingen kunnen plaatsen of contact met ons kunnen opnemen.

Ik wil de bestelling op een specifieke dag laten bezorgen of afhalen, wat nu?

Tijdens het afrekenen kunt u een bezorg-/afhaal moment opgeven. Een tijdsvak is helaas niet mogelijk. Doorgaans worden de bloemen in de middag bezorgd.

Het ontvangen boeket wijkt af van de afbeelding, wat nu?

 Het boeket dat u bestelt wordt altijd naar waarde geleverd. Dit betekent dat de waarde van de bloemen die verwerkt zijn overeenkomen met de bestelwaarde. Het aanbod van bloemen & planten kan dagelijks veranderen. Hierdoor is ieder boeket uniek en kan het boeket mogelijk iets afwijken van de afbeelding.

Waar worden mijn persoonlijke gegevens voor gebruikt?

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt om het boeket te kunnen leveren en om uw gebruikersgemak op onze site te realiseren. Verder wordt er niets met uw gegevens gedaan.

Kan ik een bestelling retouneren?

Indien het boeket in een niet optimale staat wordt geleverd of u bent niet tevreden dan vragen wij u direct contact met ons op te nemen. Daarnaast willen wij u vragen een foto ervan te maken. Samen gaan we voor een passende oplossing zorgen waarin wij ons beiden kunnen vinden.

Waar kan ik de algemene voorwaarden teruglezen?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.