Over ons

Wij verkopen voornamelijk boeketten en plantjes voor binnen of buiten. Onze collectie van bloemen & planten kan per week veranderen. Wilt u weten wat ons huidige aanbod is en wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan even naar de winkel. Ook voor andere vragen of informatie kan u bellen, wij helpen u graag!

Voor rouwwerk raden wij u aan even langs te komen in de winkel, zodat we een geschikt rouwboeket of rouwstuk voor u kunnen maken.

Voor rouwwerk raden wij u aan even langs te komen in de winkel, zodat we een geschikt rouwboeket of rouwstuk voor u kunnen maken.

Bloemenkiosk 1966

Al drie generaties lang zit de familie Gorissen in de verkoop van bloemen. Ik ben opgegroeid met bloemen. Dit was ook de reden dat ik van kleins af aan droomde van een eigen bloemenwinkel. 

Bloemenkiosk 1984

De kiosk stond er al een lange tijd, maar 1984 is de kiosk gesloopt en opnieuw gebouwd door mijn vader Leendert Gorissen. Na de verbouwing heeft mijn jongere broer er enkele jaren bloemen verkocht. Op mijn 35e heb ik Ruud Gorissen de kiosk overgenomen.

Bloemenkiosk 2020

Na zoveel jaar werd het tijd voor een nieuwe bloemenkiosk. Op 5 oktober 2020 is de nieuwe winkel op de vertrouwde plek aan het Stationsplein in Gouda geopend. Wij kijken er enorm naar uit u van harte welkom te heten!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.